tirsdag 21. februar 2012

Det fryktede blikket

Når jeg får et spesielt blikk og jeg kikker rundt meg blir kanalmannen bekymret. Da skjønner han at nå er hun i gang igjen. Dette blikket får jeg ganske ofte, og for ofte for hans vedkommende.

Foto ...huset ved kanalen...
Vi elsker jo å gjøre om; sette den lille vasen på en ny plass, telysene i et annet vindu eller bytte om på hele rom. Det siste har jeg har gjort kanskje litt for ofte (i følge kanalmannen). For stuene våre har blitt byttet om på opp til flere ganger, men det er først nå jeg virkelig føler at det er riktig (mon tro hvor lenge...). Og det positive er at kanalmannen er helt enig! Så nå er TV-stuen Spisestue og Spisestuen TV-stue. 

Drømmen er å slå ned veggen mellom kjøkkenet og spisestuen (veggen som spisebordet står inntil) og få et stort allrom som går igjennom hele huset. Noen ståldragere, "litt" omgjøring av kjøkkenet og en stor, stor slegge så er jo det gjort. Ikke så mye å be om det, er det da?

Foto ...huset ved kanalen...
God omgjøringstirsdag!


4 kommentarer:

 1. He, he :)

  Tror de fleste menn er sånn....

  SvarSlett
 2. haha :))
  Jeg får høre akkurat det samme...Blikket ;)

  Ha en fin dag. Blir nok litt forandring her i huset og tenker jeg :)
  Klem,Kari

  SvarSlett
 3. Å nei, nå blir det dyrt, pleier min å si! Blir jo ikke alltid det da, men mulig det blir litt kaos. Kjenner meg veldig igjen i det du skriver:) Klem!

  SvarSlett
 4. Hhahahahha vi er nok mange i samme båt =) Utrolig fint du har det!

  SvarSlett