onsdag 22. februar 2012

Lovefool? Nei, love to fool...

Jeg er bare så dårlig til å stryke klær. Ikke selve strykingen, men det er så utrolig stort tiltak!! Mama tells me I shouldn't bother... Derfor hoper jo alltid haugen seg større og større av klær som trenger det glatte lag. Bak døren på soverommet vårt har synden fått full utfoldelse, der er det jo ingen som ser;-). Dear, I fear we're facing a problem... 

For når strykebrettet alltid står fremme da er det veldig lett å slenge saker og ting opp på der, kan jeg fortelle. Og det har ikke bare vært klær - sykkelsete, bilder, blader og andre ubrukelige saker som egentlig er på vei til søpla havner der. Reason will not reach a solution... 

Action. Så nå henger strykebrettet på veggen, fremdeles bak døra, og klærne som skal strykes lett hengslengt i en kurv. Da ser alt plutselig så mye mer ryddig ut, men det er jo egentlig ikke det... I just love to fool my self!


Ja, ja - stryking og i slaget her som dere ser :-) 
God lillelørdag! Liker å smyge helg inn der jeg kan:-) I think you do... (too)4 kommentarer:

 1. He, he :)
  Jeg kan ikke stryke jeg så det er min mann sin jobb!

  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 2. Strykingen overlater jeg til svigermor, hun eeelsker det, så hvorfor ta fra henne den gleden?:)
  Ha en finfin lillelørdag du og!

  Kaja

  SvarSlett
 3. Haha, kjenner meg så godt igjen!

  Har kjøpt nytt fint sengetøy til minstemann og tok frem strykebrettet (første gang på laang tid) for å gjøre det flott i hans seng, men det syntes min mann at var den mest bortkastete jobben noensinne.. og så drepte han liksom den gleden, så nå har jeg gjordt som deg, pakket vekk strykebrettet ; )

  Ha en fin kveld!
  Stor klem

  SvarSlett
 4. Hei,
  Godt å høre at det er flere som har en slik haug i hus. Fant ut at den dårlige samvittigheten forsvant da jeg tok strykejernet med på jobb til kunst & håndverk undervisning. Hahaha!

  Klem

  ps: strykefritt teppe som giveaway hos meg;-)

  SvarSlett