tirsdag 28. februar 2012

Tar oss i mot? Nei, vi tar...

Hvert år er det likedan; våren tar oss, nei vent, vi tar våren i mot med åpne armer (sånn var det). Vi klarer jo ikke å styre oss og ser vårtegn og sol i hver minste detalj, i hver minste spire.
Personlig tar jeg på meg dunjakken når det endelig er varmegrader ute (har den jo på vinteren og, men da er det på en måte en nødvendighet), for da kjenner jeg liksom litt på varmen...! Så dumt, men så deilig det er!!
Elsker å tyne denne årstiden maks! Og en runde rundt i blogglandia sier meg at jeg ikke er så veldig alene om dette:-)
Vårtips på slutten - løker i glass: det ser kanskje ikke så lekkert ut, men det er veldig effektivt. Ta jorden av løkene og sett de rett i vann. Du slipper å vanne, og du får herlige blomster litt kjappere. Som dere ser, perleblomsten over har ikke fått jorden ristet av seg, og i tillegg har jeg vært litt sparsommelig med vannet. Resultat: på stedet hvil...

5 kommentarer:

 1. Du har helt rett, du er ikke alene om å finne våren. Jeg er med i klubben, men liker seinvinteren også, for da vet jeg at jeg har så mye godt foran meg. Nydelige bilder du tar.

  Legger meg til som følger:)

  SvarSlett
 2. Nydelig med vår :) men det kan jo komme snø enda her jeg bor....

  Ha en flott kveld.

  SvarSlett
 3. Enig!! Tar imot våren med ÅPNE armer!!! Vi hadde en forsmak på våren på søndag:) Deilig! Idag er det skodde igjen... men det går bare en vei:)

  Fin tirsdag til deg, og nydelige bilder forresten!

  Kaja

  SvarSlett
 4. Våren er min favoritt årstid, kjenner energien kommer snikende:) Nydelige bilder, klem fra Agnete:)

  SvarSlett
 5. Så flotte bilder! her er det skikkelig vår med 20 grader og hva skjer da.. allergien kommer! :) klem Hege

  SvarSlett