onsdag 21. mars 2012

Da skifter vi fokus

Denne meget gode å ha tingen i vårt trekkfullegamlehus er nå på vei ut av fokus. Til og med vedkurven er forvist til skjulet - nå er det uterommet som skal få sin dose.


Og som dere ser - det trengs!! Mosen har fått vokse seg fin og rød, snart grønn. Blader, kvister og gress fra i fjor ligger fremdeles og koser seg på plassen sin. Har hørt det er godt for jorda:-) I det hele tatt er det en del å ta tak i ute, men som man gleder seg! Trallalla:-)

6 kommentarer:

 1. Gud så lekker da ovn, men skjønner det er deilig med vår. Vi bodde i en gammel låve før - det kaldeste stedet EVER! Huff.. lengter ikke tilbake selv om det var stilig med gamle stein vegger..
  Her bakes det forresten stadig!
  ha en fin dag/kveld
  klem Hege

  SvarSlett
 2. Ja nå er endelig våren her og masser av tid kan tilbringes ute!
  Kos deg med uteprosjentene ;-)

  SMIL fra Hilde

  SvarSlett
 3. Deilig når man kan skifte fokus fra innendørs til utendørs. For en nydelig ovn! Den kan jo nytes til fulle uansett årstid og uansett om den fyres i eller ikke:) Ha en fin kveld

  SvarSlett
 4. Deilig med tid ute i hagen.
  Gleder meg sånn til det blir varmere i været og vi kan være ute hele dagen : )

  Finfin kveld videre!

  SvarSlett
 5. Hei på deg.
  Ja nå er vi klar for å skifte fokus, vi vil ut i solen ;)) Foreløpig dårlig med sol her på min kant av landet, men til helgen er vi lovet sol!!!
  Ønsker deg en riktig fin dag.
  Klem, Monica

  SvarSlett
 6. Gleder meg selv til å rusle og tusle i hagen, fjerne kvister og blad. Koste og rydde, heeeeerlig med vår:)) Ønsker deg en fin fin dag, klem fra Agnete:)

  SvarSlett