tirsdag 27. mars 2012

Helt uredigert påske

Påsken kan nå så vidt skimtes i kanalhuset i form av hjemmelaget påskepynt (meget inspirert av Forever Love hvor du kan se prakteksemplarer av fine påskeegg), og knasende påskeliljer. Å lage påskeeggene gikk overraskende greit. Brukte leire fra Panduro som stivnet av seg selv. Ble litt vanskelig å jobbe med etterhvert som tiden gikk (litt hakket i kantene noen av de), men klarte alle ca 50 eggene:-)


Det sniker seg nok inn mer påskepynt etterhvert som den nærmer seg. Med dette innlegget henger jeg meg på Potrinas utfordring "Påske i ditt hus". Klikk deg inn og se andre flotte påskehus!


Påskebildene er forresten helt uredigerte (litt mørke her, noen puter som ikke burde være med der...), noe er nemlig alvorlig galt med redigeringsprogrammet mitt... Snerr... men god tirsdag:-)

9 kommentarer:

 1. Fiiine:)
  Koselig med litt påskepynt ♥

  SvarSlett
 2. Fine egg og herlig påskestemning :)

  SvarSlett
 3. De var veldige kjekke!
  Har litt leire liggende,mulig jeg må prøve meg på noe slikt nå den siste uken =)
  God tirsdag

  SvarSlett
 4. Så fint! Ha en fin dag!
  klem Hege

  SvarSlett
 5. Nydelig påskepyntet hus du har :) Har ikke kommet så langt enda jeg.. men til helga så skal jammen meg jeg dra fram litt påskepynt også. Ikke altfor mye, men litt småtteri.
  Finfin kveld til deg
  klem Jane

  SvarSlett
 6. Beautiful Spring feelings.... brings me in the mood.... a lot :-)

  SvarSlett
 7. Så fine de var, likte godt de taggete kantene jeg:)) Jeg har malt påskeegg i da, koselig...gleder meg til å pynte:) Klem fra Agnete

  SvarSlett
 8. Så fine, synes ikke det gjorde noe med taggete kanter! :) Koselig med påske! Ha en fortsatt god uke:)

  SvarSlett